Ledige stillinger

 

Alvdal kommune har ca 2450 innbyggere, et allsidig næringsliv med jordbruk, industri- og servicevirksomheter. Aukrustsenteret, Synnøve Finden, Tronfjell, Savalen, Alvdal Vestfjell er kjente navn og steder som setter Alvdal « på kartet». RV3 og Rørosbanen sikrer kommunen gode kommunikasjoner. Alvdal kommune tilbyr et godt arbeidsmiljø, ordnede arbeidsforhold, konkurransedyktig lønn og faglig utvikling. I dag jobber rundt 200 dyktige og engasjerte mennesker i kommunen. Nå skal vi styrke laget og er på jakt etter nye medarbeidere.

 

Alvdal kommune ønsker mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, etnisitet og funksjonsnedsettelser. Etter søknadsfristens utløp, blir det utarbeidet offentlig søkerliste.

 

Gyldig politiattest framlegges ved tilsetting av personell som skal jobbe med barn eller personer med utviklingshemming.

 

 

LEDIGE STILLINGER

 

Merk: 

1. Dersom du er lønnsmottaker i Alvdal kommune, er du allerede opprettet som bruker i vårt lønns-og personalsystem. Hvis du ikke husker ditt brukernavn og passord må du velge "glemt brukernavn og passord" ikke ny bruker/konto. Følg instruksjonene som da kommer ved pålogging. Du vil få tilsendt brukernavn og passord på den e-postadressen som du får lønnsslippen din på.

 

2. Ansatte som ikke har e-postadresse, må ta kontakt med lønn/personal tlf.: 62489017/62489016

 

3. Tidligere ansatte må kontakte lønn/personal pr telefon og oppgi ny e-postadresse. Når slik endring er registrert hos oss følges prosedyren over for innregistrering mot ansatt.

Er du ansatt i kommunen og ønsker å søke ny stilling i kommune gjør du følgende:

·         Trykk på "gå til liste over ledige stillinger i kommunen" 

·         Logg deg på med brukernavn og passord (øverst til høyre på skjermen). 

·         Har du ikke gyldig brukernavn og passord, velg "glemt brukernavn og

          passord" og følg instruksjonene som framkommer.    

·         Etter pålogging med brukernavn og passord, velges "meg selv" 

·         Kompetanse legges inn/oppdateres 

·         Gå deretter til "ledige stillinger" 

·         Velg stilling som du ønsker å søke på 

·         Trykk "søk stilling" og følg instruksjonene som da fremkommer 

  

Spørsmål
Har du spørsmål vedr. utlyste stillinger, bes du om å ta direkte kontakt med kontaktpersonene oppgitt i utlysningsannonsene.

  

For stillinger som er merket intern utlyst i Alvdal kommune gjelder følgende:
For å kunne søke på disse stillingene må du i henhold til Alvdal kommunes tilsettings- og arbeidsreglement være tilsatt i Alvdal kommune

 

Ansatte som ønsker å se hvilke interne stillinger som til enhver tid er lyst ledig i Alvdal kommune, må logge se på med eget brukernavn og passord.

  

Mer informasjon
Trenger du mer informasjon om søkeprosessen, kan du ta kontakt med lønn/personal tlf 62489017/62489016

Vi ønsker deg velkommen til å søke ledige stillinger hos oss! 

 

Personvernerklæring Alvdal kommune

Nyheter

Fra 01. august 2018 er det en ledig stilling som fagarbeider innen barne- og ungdomsarbeiderfaget ved Alvdal ungdomsskole.

 

Stillingsstørrelse vil være på 75-80% fordelt på hele året, men er tenkt løst ved å jobbe hver skoledag med samme start og sluttid som lærerne.

 

Søknadsfrist er 25. april 2018

 

Følg denne lenken for å lese mer om stillingen og søke

 

06.04.2018

I Enhet for pleie, rehabilitering og omsorg (PRO) trenger vi flere tilkallingsvikarer både på institusjonen (Solsida), i hjemmetjenesten, i tjenesten for funksjonshemmede (TFF) og kjøkken/vask.

Meld deg på til en viktig oppgave i Alvdal.

 

Kontakt avdelingslederne eller Enhet PRO tlf 62 48 94 02.

02.09.2014