Sommertoget – årets begivenhet!

19894776_1521571417906231_5074628806769171594_nKjære alvdøler, takk for sist og takk for to herlige dager! Dere bidro alle til en folkefest og dere viste frem Alvdal på en fantastisk måte.

Helt siden kommunen bestemte seg for å søke NRK om besøk av Sommertoget, har entusiasmen vært stor og voksende. Det hele startet med en Epost fra ordfører til NRK, fortsatte med en fyldig og grundig søknad signert Linda Merethe Ramberg på vegne av kommunen.
Søknaden ble så kronet med et ja fra NRK tidligere i år.
Vi fikk ja fra NRK – Sommertoget kommer 14. juli og Sommeråpent skal sendes fra Alvdal stasjon.  Det utløste et intensivt arbeid med ideer og forberedelser. Kommunestyret bevilget penger – det ble gjort avtaler om prosjektledelse. Ei prosjektgruppe i regi av OpplevAlvdal.no og Steias næringsliv ble opprettet. I dag er det mange gode grunner til å takke dyktige medarbeidere for en fantastisk godt utført jobb.

 

Audun J. Lutnæs, Maren Solvang Johnsen, Elin Maana og Leif Langodden. Dere har stått på gjennom ukentlige møter, kveldsmøter og uttalelige telefoner og eposter.
Dere har alle bidratt med enorm kompetanse og kreativitet. Hjertelig takk for vel utført arbeid!

I tillegg til dere har veldig mange alvdøler bidratt med kreative ideer og forslag til innslag. Takk til dere også!
Takk til Bygdekvinnelaget som tok ansvar for frokostserveringen den 15. juli. Takk til alle som bidro og «sponset» med mat og drikke og gjorde frokosten mulig – tenk en felles frokost for nesten 500 alvdøler – herlig!
Alvdal kommune, teknisk enhet fortjener også en stor takk – med stor gjennomføringsevne ble et nyoppusset Steia presentert i god tid før den 14. juli. Og når næringslivet i tillegg fikk gjennomført et «ansiktsløft» med hvite fasader, ja da kunne det nesten ikke bli bedre.

 

En stor takk til våre to statlige selskaper NRK og NSB for at dere virkelig har satt Alvdal på norgeskartet.  NRK med både TV og radio er enestående formidlere av folkeliv og natur.

Til slutt en stor takk til alle dere som bidro til at dette ble to store dager hvor bygda vår ble presentert på en fantastisk måte. Det norske folk fikk se og høre ei bygd med rik og mangfoldig natur, spennende severdigheter og glade mennesker i TV-ruta og radio – fantastisk reklame for Alvdal.

Takk til dere alle! 


Med hilsen Johnny

 

Publisert av: Erland Horten
17.07.2017